Ens arriba aquesta proposta des de La Salle Santa Coloma de Farners:

Som un grup de noies de 4t ESO que està elaborant un projecte d’APS sobre les malalties minoritàries, més concretament sobre la Fibrosi Quística, i col·laborem amb la fundació Arcadi, de la que hem parlat al vídeo. El projecte tracta d’una venta de bufadors amb els que recaptem diners per a la fundació.

La idea inicial, des de ja fa més d’un any, era fer una bufada solidaria totes les Salles un mateix dia però, a causa de les mesures de seguretat per la COVID-19, hem buscat una altra alternativa. Si hi voleu participar, ens podeu ajudar enviant un vídeo vostre fent la bufada per l’Arcadi a través del nostre Instagram abans del 30 d’abril.

Per participar-hi és tan simple com anar a la web de la fundació Arcadi, i entrar a l’apartat de “contactar”. (https://www.fundacioarcadi.com/contactar/)

Aquí trobareu un formulari que haureu d’emplenar, amb el nom de la vostra escola, correu electrònic i telèfon.

Si teniu algun dubte més sobre com fer les comandes ens podeu contactar a través de les xarxes socials (projecte.coto.fluix) o al nostre correu electrònic ([email protected]). També podeu col·laborar amb l’Arcadi i la fundació seguint-los al seu Instagram (@fundacioarcadi).

Us animem a participar-hi, moltes gràcies!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website