La Salle Barceloneta és un dels 10 centres seleccionats per la seva experiència en participació de projectes, concursos i altres accions similars en el marc de l’emprenedoria.

Es tracta d’una competició local de “Sustainability Driven Entrepreneurship Competition”, organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya  i finançada pel programa Europeu Erasmus+ KA2.

Aquest concurs pretén fomentar les competències d’emprenedoria social de l’alumnat de FP, fent especial interès en el desenvolupament sostenible de les empreses.

Addicionalment, es vol millorar les relacions entre equips multidisciplinaris de diferents socis europeus. Per aquesta raó, La Direcció General de Formació Professional mitjançant la Unitat d’Internacional del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals organitza dues fases de concurs: Fase de pilotatge i la fase presencial a Lleida (1 de març de 2022).

L’equip guanyador viatjarà a la fase final que es farà a Bèlgica durant 5 dies en el mes d’abril de 2022.

El nostre equip EcoGirls, està format per cinc alumnes de diferents famílies professionals de grau mitjà: Àngela Gallardo, Mariona Sánchez, Shuhui Zhu, Blanca del Valle i Fernanda Arias amb la seva professora tutora Núria Funollet. Actualment, estan en la fase de Pilotatge a la competició local de SDE Competition. Esperem amb molta il·lusió que l’equip EcoGirls passi a la fase final a Lleida.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website