Els estudiants Alex Montaño i Naia Rubio del cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa han quedat finalistes en la 12a edició del concurs literari en català Ficcions. ?✍??

“Ficcions és un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols. Pren com a punt de partida un primer inici que cal escollir d’entre diverses propostes. El concurs s’ha consolidat com a l’espai de creació literària dels alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius dels territoris de parla catalana des de l’any 2007.”

A la 12a edició de Ficcions 2020 han participat 3.660 grups i només 172 grups han quedat finalistes.

L’Alex Montaño i la Naia Rubio van treballar de valent la seva història des del primer dia amb moltíssima dedicació, esforç, imaginació, creativitat, enginy, tendresa i passió.  ?

En el relat recalquen una frase que fa reflexionar al lector: “Vosaltres ja sou perfectes tal com sou, no us heu de comparar amb ningú més”. ?

Podeu llegir i gaudir del seu treball publicat, clicant en el següent enllaç: https://www.ficcions.cat/ficcions/arxius.php?id=106333

CreaEscola Quality Certificate for Education Website